vaša početna stranica
interaktivna karta grada Čakovca
AFORIZMI
"Silna žudnja u neobuzdanoj pohlepi koja želi stjecati još više, oduzima si istinski cilj dobivanja; odriče se uživanja u onome što je već dobila."
- Thomas Sprat
Foto Dragec
          |    7. ožujka 2021.    
Reflektori na stadionu
Reflektori na stadionu

U četvrtak, 28.5. 2009. izvršeno je mjerenje i testiranje novo montirane rasvjete na stadionu SRC Mladost u Čakovcu. Predstavnici investitora GP Ekom Čakovec, Grada Čakovca, te izvođača radova zagrebačkog Dalekovoda i njegovih kooperanata, prisustvovali su puštanju u rad opreme umjetne rasvjete i digitalnog semafora. Svi radovi završeni su u planiranom roku, a već u subotu će biti odigrana i prva utakmica na kojoj će se oprema koristiti. Rasvjeta i ekran vidljivi su iz velike udaljenosti, tako da su pogledi brojnih vozača i prolaznika bili usmjereni prema stadionu.
Nakon obnovljene i proširene streljane, dogradnje garderoba i svlačionica u sklopu tog objekta, postavljanjem rasvjete i semafora završava ciklus ulaganja u obnovu Sportsko-rekreacijskoga centra Mladost koji, od kad je izgrađen prije 20 godina za Univerzijadu, nije doživio značajnija ulaganja.
Svi radovi su započeti u veljači ove godine, a ukupna investicija je 6.850.000 kuna.

ARHIVA
REKLAME
ZADNJE DODANE VIJESTI
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika