vaša početna stranica
interaktivna karta grada Čakovca
AFORIZMI
"Načina da se živi i raste ima koliko i ljudi. Nama treba biti važan jedino vlastiti način."
- Evelyn Mandel
Foto Dragec
          |    17. rujna 2021.    
AdriaGUIDE Međimurje
Prijave za jesenski ciklus edukacijskih programa

Autonomni centar – ACT vrši upise u više od 50 različitih tečajeva/radionica/seminara podijeljenih u nekoliko kategorija:
Informatički tečajevi i radionce (ukupno 31 obrazovni program), Aktiviraj se! (4 radionice koje educiraju građane o aktivizmu za dobrobit lokalne zajednice), Program JAKO (9 treninga iz jačanja i izgradnje kapaciteta organizacija civilnog društva), Osobni razvoj (nekoliko radionica/seminara usmjerenih jačanju vlastitih vještina i znanja), kreativne i audio&visual radionice (koje uključuju tečajeve fotografije, audio i video editiranja, crtanje stripova i grafita…), te besplatne instrukcije za učenike iz nekoliko nastavnih predmeta.
Tečajevi/radionice su dostupni svima jer polaznici plaćaju samo upisninu (u koju su uključeni radni materijali) koja iznosi od 100 do 400 kn, dok je većina obrazovnih programa u potpunosti besplatna.
Detaljnije opise svih 56 obrazovnih programa, kao i termine održavanja, možete vidjeti na web stranici www.actnow.hr ili u tiskanom katalogu distribuiranom na nekom od javnih gradskih mjesta.

Velik dio tečajeva/radionica započinje u prvom tjednu mjeseca listopada, pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave osobno u Autonomnom centru (Kralja Tomislava 31, Čakovec), telefonom 040/390-047, putem web stranice www.actnow.hr ili na e-mail edukacija@actnow.hr
ARHIVA
REKLAME
ZADNJE DODANE VIJESTI
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika