vaša početna stranica
interaktivna karta grada Čakovca
AFORIZMI
"Dobronamjernost je jedna od osobina svojstvenih samo čovjeku."
- Mencius Aggripa
Foto Dragec
          |    17. rujna 2021.    
Čakovec je dočekao svog Olimpijca
Čakovec je dočekao svog  Olimpijca

Glavni gradski trg bio je prepun ljudi koji su dočekali Filipa Udea, osvajača srebrne olimpijske medalje. Najveći je to sportski uspjeh za naš Grad do sada, a poštovanje prema rezultatu, sportskom putu i predstavljanju Čakovca i Međimurja u najvišim svjetskim sportskim krugovima iskazali su stanovnici Čakovca i Međimurja ispunivši glavni gradski trg.
Sportski duh Čakovca Filip je pokazao svijetu. Gimnastika se ovdje njeguje godinama. Brojni su klinci započeli sa treninzima u dvorani, nekadašnjem „Partizanu“, danas „Macanovom domu“, koja ime nosi po sportskom entuzijastu Marijanu Zadravcu – Macanu koji je tom bazičnom sportu i radu s gimnastičarima posvetio cjeli svoj život. Danas se možemo ponositi novoizgrađenom sportskom dvoranom Aton u Nedelišću, koja daje mogućnosti da današnji klinci jednostavnije i kvalitetnije mogu trenirati.

Filip je svoje vrijednosti pokazao na najvrijednijem sportskom natjecanju, Olimpijadi, i time postao prvi Međimurac sa olimpijskom medaljom. Postao je uzor brojnim sportašima, a svojim uspjehom pokazao da se dugogodišnji trud i odricanja isplate. Pljesak i čestitke osvojili  su i Filipovi treneri Mario Vukoja i Igor Kriajimski (Foto: D.Višnjić)

ARHIVA
REKLAME
ZADNJE DODANE VIJESTI
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika