vaša početna stranica
interaktivna karta grada Čakovca
AFORIZMI
"Čitava je ljudska snaga zbroj vremena i strpljivosti."
- Honore de Balzac
Foto Dragec
          |    17. rujna 2021.    
Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade
Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade

U Čakovcu se od 13. do 19. 10. 2008. održava jedanaesti susret i festival članova Hrvatskog centra ASSITEJ i drugi EPIFEST, po svojem su obimu najveći do sada. Po prvi put je izvršena i selekcija prijavljenih radova čime se potvrđuje podizanje kvalitete kazališta za djecu u Hrvatskoj. Biti će to i susret kolega iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Rumunjske i Bugarske. Imat ćemo priliku na jednom mjestu vidjeti u kojem smjeru idu kazališta u našoj regiji i kako se hrvatsko kazalište za djecu može prepoznati u regionalnom kontekstu  i koji svrstava festival u red značajnijih međunardnih festivala u Europi:
Konferencija o regionalnoj suradnji će ponovno, nakon uspjeha prošle godine, okupiti predstavnike kazališta iz zemalja srednje i jugoistočne Europe, a Redateljski seminar pružit će pak mogućnost redateljima iz srednje i jugoistočne Europe za upoznavanje i razmjenu iskustava te priliku da prošire svoje profesionalne horizonte.

Festivalskim programom, Epifestom i svim događajima u ovih tjedan dana druženja, Kazališni epicentar Hrvatskog centra ASSITEJ s glavnim tajništvom ASSITEJ International, Čakovečki susret i Hrvatski centar ASSITEJ postaju uistinu pravi epicentar kazališta za djecu. program

ARHIVA
REKLAME
ZADNJE DODANE VIJESTI
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika