vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Svatko može kritizirati, ali samo stručnjak zna hvaliti."
- Konstantin Stanislavski
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. travnja 2017    
Poznati dobitnici prestižne „Nagrade Zrinski“ i nagrade za životno djelo Međimurske županije Poznati dobitnici prestižne „Nagrade Zrinski“ i nagrade za životno djelo Međimurske županije

Odbor za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije nakon raspisanog natječaja u siječnju, krajem ožujka na svojoj je sjednici donio odluke o dobitnicima Nagrada „Zrinski“ Međimurske županije za 2016. godinu, a isti su samo potvrđeni na posljednjoj radnoj sjednici Skupštine Međimurske županije. Ova najviša županijska nagrada dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije za životno djelo, za rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili u duljem vremenskom razdoblju (godišnja nagrada) u djelatnosti gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi te zaštite okoliša i drugih javnih djelatnosti. Tako je odlučeno kako će se ukupno pet Nagrada „Zrinski“ dodijeliti prim.mr.sc. Mariji Hegeduš – Jungvirth, dr.med., zatim Ivanu Ujlakiju, Mladenu Grubiću, Kulturno umjetničkoj udruzi „Seljačka sloga“ Nedelišće i Mladim informatičarima Strahoninca, dok će najprestižnija Nagrada „Zrinski“ za životno djelo otići u ruke Alenke Novak za poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg kao volonterka daje razvoju društva i poboljšanju kvalitete života.

Nagrade će zaslužni primiti na svečanoj sjednici Skupštine 28. travnja u atriju Starog grada!
Prilikom ocjenjivanja vrijednosti ostvarenih rezultata predloženih za Nagradu vrednovao se posebice kontinuitet u ostvarivanju rezultata, da su postignuti rezultati najbolji na području Međimurske županije, te da pravna ili fizička osoba predložena za Nagradu uživa ugled uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzorne tvrtke, ustanove, udruge građana ili druge pravne osobe.

I ove će se godine već tradicionalno, Nagrada „Zrinski“ za životno djelo, kao i godišnja Nagrada „Zrinski“ dodijeliti zaslužnima na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije povodom obilježavanja 30. travnja - Dana Međimurske županije, a ove će se godine dodijeliti prilikom održavanja svečane sjednice Skupštine Međimurske županije, u petak 28. travnja 2017. godine u atriju Starog grada od 19:00 sati.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika