vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Kad mislimo o okrutnosti, moramo se sjetiti gluposti, zavisti i frustracije iz kojih je niknula."
- Edith Sitwell
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    20. listopada 2017    
Ove nedjelje pogledajte najbolje hrvatske predstavnike kulturno-umjetničkog amaterizma u KD Vatroslava Lisinskog Ove nedjelje pogledajte najbolje hrvatske predstavnike kulturno-umjetničkog amaterizma u KD Vatroslava Lisinskog

Najreprezentativnija manifestacija od državnog značaja najboljih predstavnika kulturno-umjetničkog amaterizma u HrvatskojRazglednica 6“, u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, održat će se ove nedjelje (30. travnja 2017.) godine u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 19 h.

U programu "Razglednice 6" pod redateljskom palicom Nine Kleflin u nedjeljnoj večeri predstavit će se najbolja hrvatska amaterska dramska studija i studija za izvedbene umjetnosti, kazališne družine, glazbena društva, pjevački zborovi, skupine i ansambli, tamburaški, harmonikaški i mandolinski sastavi i orkestri, kulturno umjetnička društva, likovni umjetnici i književnici iz Čakovca, Donje Bistre, Donjeg Lapca, Draganića, Dubrave, Dubrovnika, Ivaneca, Kaštel Lukšića, Kupljenova, Ogulina,  Poreča, Tribunja, Vele Luke i Zagreba. Svi predstavnici kulturno-umjetničkog amaterizma prošli su brojna natjecanja, koja su trajala tijekom cijele godine diljem Hrvatske, a uz stručni odabir žirija samo najbolji od njih imat će priliku prezentirati se na velikoj pozornici u Lisinskom.

Pokrovitelji razglednice su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović te Ministarstvo kulture RH, a u njegovom ostvarivanju pomogli su Grad Zagreb – Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Gradska glazba Samobor, Zagrebačka pivovara d. d. i Vino Kerman Nedelišće. Razglednicu 6 medijski pokriva nacionalna glazbena televizija - CMC televizija.

Tijekom dana u KD Vatroslava Lisinskog održat će se i Dan otvorenih vrata Hrvatskog sabora kulture gdje će svi zainteresirani moći dobiti informacije o radu krovne organizacije hrvatskog kulturno-umjetničkog amaterizma sa 69. godišnjom tradicijom, koja je u svoje okrilje okupila 928 kulturno-umjetničkih udruga s 1606 sekcija i više od 80 000 članova.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika