vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Pokušavamo li prisiliti druge da žive u našem svijetu jer vjerujemo da je to pravi svijet, osuđeni smo na razočaranje."
- Dr. William Glasser
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    21. listopada 2017    
Hrvatska razglednica u Lisinskom Hrvatska razglednica u Lisinskom

Razglednica 6 kulturno-umjetničkog amaterizma RH manifestacija je koja već šestu godinu za redom predstavlja kolaž ponajboljih ostvarenja bogatog i vrijednog stvaralaštva hrvatskih amatera. Instrumentalno i vokalno stvaralaštvo, biseri folklorne baštine, dramska, književna i likovna ostvarenja te atraktivne koreografije suvremenog plesa čine mozaični program Razglednice 6. Ovim jedinstvenim i raznolikim projektom Hrvatski sabor kulture potiče umjetničko stvaralaštvo amaterskih udruga, njihovu vrhunsku prezentaciju i međusobno umrežavanje, kao i unapređivanje društvenog odnosa prema amaterskoj kulturi te razvoj publike.

Predstavljanje najboljih predstavnika kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatskog sabora kulture Razglednica 6 održano je u nedjelju, 30. travnja 2017. godine u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 19 h. S ponosom možemo istaknuti da je Grad Čakovec a time i Međimurska županija , te Zajednica HKUU Međimurske županije bila najzastupljenija na ovoj Razglednici jer su čak tri naša ansambla kao pobjednici na državnim susretima i smotrama stakla pravo nastupa, a to su : Dramski studio „DADA“ KD Pinklec, Tamburaški orkestar „Stjepan Bujan – Stpić“ i Pjevački zbor „Josip Štolcer Slavenski“. U prekrasnom ozračju i pred punom dvoranom Vatroslava Linsinskog naši su predstavnici ponovo briljirali u svojim izvedbama, te pokazali da su s pravom ponijeli titulu najuspješnijih s državnih smotri.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika