vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Grubost je pokušaj slabog čovjeka da bude jak."
- J. Matthew Casey
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    23. listopada 2017    
Humanitarna akcija „Katruže za Katružu“ Humanitarna akcija „Katruže za Katružu“

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove  godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“.

U Čakovcu će se katruže prodavati  13. svibnja 2017. godine u vremenu od 9,00 – 11,00 sati  na terasi  Gradske kavane Čakovec. Uz  aktiviste „Katruže“ akciji  će se tradicionalno  priključili članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“, učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec.

U Svetoj Mariji  aktivistice Katruže prodavati će katruže u srijedu 17. svibnja 2017. godine od 8,00 sati na tržnici Sveta Marija.

U srijedu 17. svibnja 2017. godine od 13,00 – 15,00 sati sati   ispred Društvenog doma u Pribislavcu  katruže će prodavati članice Udruge žena Magnolija Pribislavec.

U subotu 20. svibnja  2017. godine akcija će se provoditi:

  • u Prelogu  od 8,00 sati ispred Privredne banke  katruže će prodavati  članice udruge „Priločko srce,
  • u Murskom Središću  od  8,00 – 10,00 sati ispred Robne kuće, a od 10,00 – 12,00  sati na šetnici katruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središća
  • u Belici  će  akciju provoditi   članice Udruge žena Općine Belica od  7,30 – 10,30  ispred  prodavaonice METSS-a – Robna kuća
  • u Nedelišću  će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće u vremenu od  8,00 – 12,00 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće

Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju  cvijet katruže da ga poklone, a one koji katružama žele zamirisati svoj dom da ih kupe na štandovima i na taj način pokažu svoju humanost i pomognu onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije. 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika