vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Silna žudnja u neobuzdanoj pohlepi koja želi stjecati još više, oduzima si istinski cilj dobivanja; odriče se uživanja u onome što je već dobila."
- Thomas Sprat
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    23. listopada 2017    
Miss Međimurja 2017. Miss Međimurja 2017.

U petak 09.lipnja s početkom u 21 sat bira se najljepša djevojka Međimurja, U spektakularnoj večeri koju potpisuju organizatori zajedno s domaćinima Gradom Prelogom i  Hotelom “Panorama” očekuje nas dosad najbogatiji dekorirani ambijent sportske dvorane i interijer s visokom produkcijom u koju je uloženo mnogo truda.

Prelijepe međimurske djevojke koje će bodovati uz ostale članove žirija, još uvijek aktualna Miss Međimurja Vanna Apostolovski natjecati će se za prestižnu titulu koja vodi prvo na pripreme u Vinkovce, a potom na samo državno finale u Istru.

Program će svojim nastupom uveličati atraktivan imena glazbene scene EMINA ARPOVIĆ, BELLA BELLA, IGOR BAKSA, FILIP HOZJAK. Nastupiti će i PLESNI STUDIO “KORAK”, PLESNI STUDIO “LENA” i KU “SELJAČKA SLOGA” PRELOG.

Ove godine izboru najljepše Međimurke priključiti će se i nogometaši NK “Međimurje” sa svojim najnovijim dresovima naziva “Međimurski lepi dečki”, dok će svakako na svoje doći ljubitelji mode i modnih dizajnera. Melita Mrazović iz Pribislavca predstaviti će svoju kolekciju “Femel”, dok će modna dizajnerica Gabrijela Kanižaj iz Svete Marije prezentirati vjenčanice i haljine pod nazivom gBlue. Svi modeli posebno su kreirani za natjecateljice Miss Međimurja.

Kndidatkinje za Miss Međimurja krasiti će nakit dizajnerice Ivančice Pahor koji je zastupljen je u DM prodavaonicama već 10 godina i to na stotinjak prodajnih mjesta diljem Hrvatske te od nedavno i u Bosni i Hercegovini. Isto tako asortiman je prisutan i u Muller drogerijama. Sav nakit izrađen je ručno i svaka od djevojka bit će darovana poklonom iz asortimana ovog vrijednog nakita.
Frizerski  salon Carpe Diem Prelog-Hodošan uz Kozmetički salon „Kristina“ iz Čakovca pobrinut će se da djevojke budu još blistavije na stageu. Koreografski potpis i ove godine stavlja Lena Radanović, a moderator izbora je Mateja Gošćiej nekadašnja Miss Međimurja.

Pokrovitelji izbora su Grad Prelog, Međimurska županija, partneri Zara HandMade, Zlatarna A&L, Likovno udruženje Čakovec, Liffe Class Terme Sveti Martin.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme  tel. 040 648090 Recepcija hotela “Panorama”. Cijena ulaznice 30 kuna.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika