vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Napredovati moramo polako kako bismo očuvali ono što smo već ostvarili."
- Haile Selassie
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    25. listopada 2021.    
Do 28. veljače prijavite zaslužne Međimurke i Međimurce za prestižnu Nagradu „Zrinski“ Do 28. veljače prijavite zaslužne Međimurke i Međimurce za prestižnu Nagradu „Zrinski“

Odbor za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije raspisao je pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade „Zrinski“ Međimurske županije za 2018. godinu. Najviša županijska nagrada dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije za rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili u duljem vremenskom razdoblju (godišnja nagrada) u djelatnosti gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi te zaštite okoliša i drugih javnih djelatnosti.
Prilikom ocjenjivanja vrijednosti ostvarenih rezultata predloženih za Nagradu vrednovat će se kontinuitet u ostvarivanju rezultata, da su postignuti rezultati najbolji na području Međimurske županije, da pravna ili fizička osoba predložena za Nagradu uživa ugled uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzorne tvrtke, ustanove, udruge građana ili druge pravne osobe.

Prijedlog se podnosi u pisanom obliku Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku za Nagradu „Zrinski“.
Pozivaju se svi ovlašteni predlagatelji da prijedloge za dodjelu Nagrade „Zrinski“ upute Odboru najkasnije  do 28. veljače 2019. godine. Sve potrebne informacije mogu se pronaći na linku  https://medjimurska-zupanija.hr/2019/01/18/pozivni-natjecaj-za-podnosenje-prijedloga-za-dodjelu-nagrade-zrinski-medimurske-zupanije-za-2018-godinu/.

Nagrada „Zrinski“ za životno djelo, kao i godišnja Nagrada „Zrinski“, zaslužnima će biti dodijeljene na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije povodom obilježavanja 30. travnja – Dana Međimurske županije. Podsjećamo kako su dobitnici Nagrade „Zrinski“ za 2017. godinu GKP PRE-KOM, Udruga „Zora“, akademik Dragutin Feletar, mr.sc. Zvonko Golub i Ivica Jurgec.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika