vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivost od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan."
- Kaglil Gibran
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    7. prosinca 2021.    
Srednjoškolci pokazali svoje stvaralaštvo na županijskoj smotri LiDraNo 2019. Srednjoškolci pokazali svoje stvaralaštvo na županijskoj smotri LiDraNo 2019.

Graditeljska škola Čakovec bila je organizator i domaćin županijske Smotre srednjih škola Međimurske županije LiDraNo 2019. godine koja je održana u petak, 22. veljače 2019. u Centru za kulturu Čakovec.
LiDraNo je festival riječi, a svaki čovjek vrijedi onoliko koliko vrijedi njegova riječ. Stoga, ako uzmemo u obzir sve riječi koje su napisane u zborniku, koje su otpjevane i odglumljene na ovim smotrama, tada možemo biti sigurni da naš kraj ima budućnost jer su naši mladi bogati riječima.“, poručio je ravnatelj Graditeljske škole Zvonko Ladić pohvalivši sve profesore i djelatnike svoje škole koji su bili uključeni u organizaciju  Smotre, na čelu s predsjednicom Županijskog povjerenstva za LiDraNo 2019. godine, profesoricom Tamarom Oletić.

Na smotri je prezentirano 17 literarnih radova, 2 školska lista, 2 radijske emisije, 9 samostalnih novinarskih radova, a publika koja je ispunila dvoranu uživala je u  16 pojedinačnih i skupnih scenskih nastupa.
Na samom početku himnu i splet međimurskih pjesama izveo je Zbor Graditeljske škole Čakovec pod ravnanjem profesorice Martine Pongrac, a ovogodišnji LiDraNo otvorio je župan Međimurske županije Matija Posavec. „Važnost LiDraNo-a je u tome što mladi mogu pokazati svoje talente i stvaralaštvo. Svi vi, učenici, mentori i ravnatelji, možete biti ponosni na svoj rad i trud, a mi Međimurci što na ovako malom prostoru imamo toliko potencijala i kreativnosti.“, rekao je župan Posavec.
Sve srednje škole s područja Međimurske županije sudionici su Smotre, a najbolji odabrani iz svake kategorije predstavljat će Međimursku županiju na državnoj smotri u Primoštenu od 25. do 29. ožujka.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika