vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Želiš li pronaći zlato, moraš potražiti gdje ga ima."
- William Juneau
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    7. prosinca 2021.    
U zgradi Scheier otvorena 4. izložba fotografija „Međimurci u planini“ U zgradi Scheier otvorena 4. izložba fotografija „Međimurci u planini“

„Četvrta izložba fotografija članova Hrvatskog planinarskog društva „Međimurje“ pod nazivom "Međimurci u planini", ove je godine organizirana pod motom vječnog optimizma. Pedeset fotografija devetnaestero autora prikazuje najljepše trenutke prezentirane kroz fotografije. Ovu izložbu gledamo kroz prizmu optimizma, lijepih sjećanja i krasnih druženja kojih se autori i njihovi prijatelji sjećaju gledajući izložene fotografije.“, rekao je u uvodnom govoru tajnik Fotokluba Čakovec  Filip Lučin.
Ivan Andjel, Bojan Blažić, Tomislav Borko, Anđelko Borković, Bojan Damiš, Jasminka Damiš, Silvo Dania, Lovro Hlišć, Jasna Horvat, Slavica Hranilović, Suzana Jalšovec, Franjo Janković, Dragutin Kolac, Mirjana Kolac, Mirjana Pavlic, Željko Poljak, Elvis Prišlić, Bogomir Trabe i Damir Železnjak autori su fotografija koje prikazuju brojne radosne trenutke zabilježene tijekom planinarskih  pohoda i avantura.
Nezaboravna druženja, kilometri hoda po različitim mjestima, usponi, pomicanje psiholoških i fizičkih granica, cilj su izložbe fotografija aktivnog društva koje obilježava 25.-u obljetnicu rada, a ponos zbog svih aktivnosti nije krio predsjednik planinarskog društva „Međimurje“ Željko Poljak. Imali smo u početku stotinjak članova, a prošle godine taj je broj povećan na 340,  težimo daljnjem primanju novih članova očekujući da će nas uskoro biti više od 400.  Sretan sam što imamo u našem društvu i one najmlađe članove, njih 71 iz osnovnih škola, te 30-ak srednjoškolaca. Optimizam koji imamo je naša pokretačka snaga, a svaki trenutak koji je uspio biti zabilježen samo je dio naših aktivnosti.“
Ovu prekrasnu i vrlo posjećenu izložbu otvorio je župan Međimurske županije Matija Posavec koji je članovima čestitao na proslavi jubileja, entuzijazmu, druženju, okupljanju i na onom najvrjednijem, a to je njihov doprinos u očuvanju prirode. „Hvala vam  što postojite i što ste nam i ovom izložbom približili najljepše vrhove, prekrasne uvale i netaknutu prirodu. Naša je zadaća da prirodu čuvamo jer je nismo naslijedili već samo posudili od naših predaka.
Izložba fotografija „Međimurci u planini“ otvorena je do 14. veljače 2020. godine do 19:00 sati.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika