vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Na vrhu ima mjesta koliko vam srce želi, ali nema mejsta za sjedenje."
- Mary C. Crowley
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    3. listopada 2022.    
Svega tri oboljele osobe, Međimurje i dvanaesti dan bez novooboljelih Svega tri oboljele osobe, Međimurje i dvanaesti dan bez novooboljelih

26. travnja 2020. – U protekla 24 sata u Međimurskoj županiji 12. dan za redom nema novooboljelih od koronavirusa. Jučer je iz Županijske bolnice Čakovec otpuštena jedna osoba, a preostale tri oboljele osobe su dobrog općeg stanja. Ukupno je obavljeno 369 testiranja.

Posljednja dva dana u Međimurje je stigla nova količina zaštitne opreme namijenjene domovima za starije i nemoćne osobe i drugim socijalnim ustanovama koja će početkom tjedna uz pomoć HGSS-a biti i podijeljena. 

Stanje u svim socijalnim ustanovama je zadovoljavajuće, no i dalje su na snazi maksimalne mjere s ciljem zaštite od COVID-19 virusa korisnika i djelatnika tih ustanova. 

U ponedjeljak 27.4.2020. bit će aktivirana i prva od tri faze propuštanja mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Podsjećamo da će u primjeni biti:

Sukladno navedenim odlukama donijete su i  Upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Bez obzira na povoljnu epidemiološku situaciju i lijepo vrijeme i dalje je preporuka održavati socijalnu distancu, higijenu te poštovati sve propisane mjere nacionalnog i županijskog Stožera civilne zaštite. 

Stožer civilne zaštite Međimurske županije o svemu će detaljnije informirati javnost na konferenciji za novinare u ponedjeljak. 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika