vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Mudar čovjek sam donosi odluke; budala prihvaća javno mnijenje."
- Kineska izreka
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    3. listopada 2022.    
Donacija Međimurje plina Udruzi slijepih Međimurke županije za projekt „Toplina nas pokreće“ Donacija Međimurje plina Udruzi slijepih Međimurke županije za projekt „Toplina nas pokreće“

11. svibnja 2020. - Udruga slijepih Međimurske županije posljednjih je godina djelovala u prostoru koji je bio nedostatan za istovremeno uredsko poslovanje i održavanje aktivnosti (radionice i edukacije) za članove.

U pronalaženju rješenja za osiguravanje adekvatnog prostora, pronađen je odgovarajući prostor, prikladan u odnosu na potrebe, opseg redovnih i projektnih aktivnosti. Bilo ga je  potrebno primjereno opremiti. Između ostalog, bilo je potrebno izraditi klizna vrata i pisaći stol te servisirati tri postojeće plinske peći. To je omogućeno donacijom Međimurje plina.

Osiguravanje osnovnih uvjeta za rad preduvjet je za normalno funkcioniranje djelatnika i cijele Udruge. Osiguranjem ovih uvjeta povećala se kvaliteta pružanja usluga i organiziranja aktivnosti za slijepe osobe, a što će im povećati socijalnu uključenost i kvalitetu života.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika