vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek ne živi samo od kruha. Mnogi više od hrane vole samopoštovanje."
- Mahatma Gandhi
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. lipnja 2022.    
Međimurje i dalje bez novooboljelih - obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije Međimurje i dalje bez novooboljelih - obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije

21. srpnja 2020. – U utorak, 21. srpnja 2020 godine do 11:00 sati uzeto je 36 uzorka i svi su obrađeni nalazi negativni.

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije od izbijanja epidemije COVID 19 virusa, kontinuirano svakodnevno vrši preventivna i testiranja osoba sa sumnjom na zarazu. Tako je i protekla 24 sata testirano 38 osoba, a od 25.veljače 2020. ukupno 1854 uzorka.   

Osobe pod mjerom samoizolacije kontroliraju službenici Policijske uprave međimurske, a timovi s inspektorima civilne zaštite kontroliraju  i mjesta na kojima se okuplja veći broj ljudi. 

Stožer civilne zaštite Međimurske županije ovim putem izražava zahvalnost svima koji poštuju preporuke HZJZ-a i na taj način pridonose iznimno povoljnoj epidemiološkoj situaciji u Međimurskoj županiji. 

Stožer CZ Međimurske županije i dalje poziva na dosljedno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera s naglaskom na održavanje fizičke distance te izbjegavanje dodirivanja očiju, nosa i usta.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika