vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sve svoje odluke donodimo u raspoloženju ili stanju duha koje će se sigurno promijeniti."
- Marcel Proust
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    8. kolovoza 2022.    
RADIO GORICE ZA KATRUŽU RADIO GORICE ZA KATRUŽU

28. rujna 2020. – Radio 1 i Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ već tradicionalno su i ove godine organizirali akciju „Radio gorice za Katružu“. Akcija je organizirana s ciljem prikupljanja grožđa, mošta i novca, a  prikupljena sredstva će se koristiti za kupnju lijekova, plaćanje operacija, terapija i pomagala za bolesne osobe s područja Međimurske županije.

Akcija je provedena u subotu, 26. rujna 2020. godine, a kao i svake godine, predvođena aktivistima Radija 1 i Međimurske zaklade solidarnosti  „Katruža“, krenula je od čakovečkih bazena putem brežnog dijela Međimurja u posjet vinogradarima.

U akciji je prikupljeno 670 kg grožđa i mošta te 2.490,00 kuna. Donacije u grožđu, moštu i novcu darovali su: Ljubica Višnjić iz Čakovca, Jasmina i Dragutin Novak iz Gornjeg Hrašćana, Darko i Mirjana Posavec iz Črečana, Stjepan i Ljiljana Leček iz Nedelišća,  Mladen i Mirjana Perišić iz Nedelišća,  Miro i Smiljana Špiranec iz Nedelišća,  Zlatko Leček iz Svetog Urbana, Brigita i Željko Dobranić iz Slemenice , Gordana Molnar iz Svetog Urbana,  Luka Bratković iz Macinca, obitelj Holcinger iz Savske Vesi, Željko Posavec iz  Nedelišća,  Josip Golub iz Nedelišća, obitelj Šipek iz Nedelišća, Stjepan Filipović iz Stanetinca, Ranka i Branko Kerman iz Gornjeg Mihaljevca, Antonio Jambrović iz Svetog Urbana,  Edo Zadravec iz Svetog Urbana, Ivica Kelenc iz Gornjeg Hrašćana, Stanislav Novak iz Svetog Urbana, Dragutin Brežnjak iz Svetog Urbana,  Blaženko Horvat iz Bogdanovca, Dragan Žerjav iz Slakovca, Katarina Boltek iz Vinice i Josip Grivec iz Donjeg Vidovca,

Za dobar štimung, ples i pjesmu s vinogradarima i beračima pobrinuli su se Josip Sanjković Mitrica  i „Skandal bend“ -  Vladimir Obadić, Toni Sokač, Kristijan Borković, Josip Đurkin, Nikola Lisjak, Antonio Baranašić, Antun Ciceli, Mihael Horvat i Karlo Horvat.

Da sve bude u najboljem redu brinuo je Miljenko Ovčar, a u tome su mu pomagali vozač kamiona Zlatko Korbelj Zujo, vozač autobusa Velimir Vurušić i ostali sudionici akcije:

Radio 1 :  Enver Muminović Čevo, Dario Langus i  Boris Molnar

iz Zaklade Katruža: upravitelj Zaklade i župan Međimurske županije Matija Posavec, Emil Vibović, Đurđa Varga, Petra Strahija, Anita Strnišćak, Elena Govedić i Danica Holcinger, a akciju su podržali i Ivo Vurušić, Dejan Panić i Sanja Koren.

Sponzori akcija bili su: Čakovečki mlinovi d.d. Čakovec,Tekstilna galanterija Panić Pušćine, Jamnica d.d. Čakovec,  Mesnice Kiš Čakovec, Rudi Express Čakovec, EKOM Čakovec, ALFA CAR Čakovec, ELEKTRO NOVAK Gornji Hrašćan.

Grožđe je otkupio vinogradar i vinar Alojz Tomšić iz Železne Gore.

Završetak akcije  bio je  kod  dragih  prijatelja Katruže, obitelji Čavničar iz Stanetinca. 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika