vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sretan je čovjek koji je u stanju izdržati i najveću sreću i najveću nesreću. Onaj koji je takve promjene izdržao staloženo, nesreći je oduzeo svaku moć."
- Seneka
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    18. siječnja 2022.    
Tragični događaj u ŽB Čakovec Tragični događaj u ŽB Čakovec

1. listopada 2020. - Povodom tragičnog događaja u Županijskoj bolnici Čakovec, a o čemu je javnost obavijestila sama Županijska bolnica, temeljem medijskih upita,  obavještavamo Vas da je Međimurska županija kao osnivač zdravstvenih ustanova na području Međimurske županije, preko Upravnog vijeća Županijske bolnice Čakovec, zatražila sva očitovanja i rezultate provedenog stručnog nadzora, unutarnje kontrole i inspekcije Ministarstva zdravstva.

Izvide provodi i Policija te Državno odvjetništvo, a očekuju se i nalazi obdukcije koja se provodi u Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu.

Po primitku svih izvješća i nalaza, te jasno i nedvojbeno utvrđenih činjenica, uslijedit će očitovanje osnivača oko daljnjih postupaka i odluka.  

Svi provedeni nadzori i izvješća bit će dostupni javnosti.

Međimurska županija izražava najdublju sućut obitelji preminulog pacijenta te stoji na raspolaganju za svaki oblik pomoći i podrške.  

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika