vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Napredovati moramo polako kako bismo očuvali ono što smo već ostvarili."
- Haile Selassie
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. studenog 2021.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 18. listopada 2020. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 18. listopada 2020.

18. listopada 2020. –  Epidemiolozi prodor virusa u Dom za starije stavili pod kontroluOd jučer uzetih, neobrađenih 298 uzoraka, 38 nalaza je pozitivno i tri pozitivna nalaza za osobe izvan Međimurske županije.

Danas do 11 sati uzeto je 158 uzoraka od čega je 51 nalaza negativno, a 107 je u obradi.

Trenutno je 254 aktivan slučaj pozitivnih na virus COVID 19  –  15 osoba se oporavilo, za 36 osoba još traje epidemiološki nadzor, 57 osoba je nepoznate epidemiološke anamneze, 142 osobe su kontakti s ranije potvrđenim pozitivnim osobama, 18 osoba iz ustanove za starije i nemoćne osobe (korisnici i djelatnici) te 1 osoba s prebivalištem u Međimurskoj, a s boravištem u drugoj županiji.

 

Do sada je ukupno testirano 9972 osoba.  Trenutno  je 1073  osobe u samoizolaciji (pozitivni na virus COVID 19  i njihovi kontakti), no nisu još kontaktirani svi kontakti pozitivnih i nisu svi evidentirani u Centralnom repozitoriju.

 

S obzirom na povećanje broja osoba pozitivnih na COVID 19 virus,  Stožer CZ Međimurske županije apelira na dosljedno pridržavanje svih propisanih mjere, posebno nošenje zaštitnih ili medicinskih maski, fizičku distancu te izbjegavanje svih okupljanja s većim brojem ljudi. Budimo odgovorni i solidarni – pridržavanjem mjera štitimo sebe i sve s kojima smo u kontaktu.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika