vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek uvijek pronađe ono što traži. Dobor ili zlo, probleme ili rješenja."
- John M. Templeton
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2022.    
Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca

Poštovani stanovnici Međimurske županije, drage Međimurke i Međimurci,

U novoj godini vam prije svega želim dobro zdravlje, radost i mir. Želim da u nadolazeću godinu uđemo u duhu zajedništva, solidarnosti i optimizma, u duhu onih vrijednosti koje su nas spajale i očuvale proteklih mjeseci, pokretale i nosile kada je bilo potrebno. Iza nas je izazovna godina za koju vjerujem da je mnogima od vas, baš kao i nama, bila teška, koja je promijenila našu svakodnevicu, no i osvijestila nas o onome što je u životu doista bitno.

Pozivam vas da 2021. godinu očekujete čuvajući lijepe uspomene s nadom u bolju budućnost. Siguran sam da mi, Međimurci, zajedničkim snagama možemo prebroditi svaki izazov, sljedeći primjer naših brojnih pojedinaca u obrazovanju, sportu, gospodarstvu, koji skromno, ali borbeno i jedinstveno, koristeći pruženu priliku, pokazuju svoju snagu i talent. Još jedan je to dokaz kvalitete naše Županije, koju karakterizirate vi, samozatajni, vrijedni ljudi, vaše ideje i trud, kojima svakodnevno činite našu zajednicu boljom.

Svima vama, svim Međimurkama i Međimurcima, svim stanovnicima naše Županije, od srca želim da 2021. godina ispuni vaše želje i nade te unese zdravlja i mira u svaki međimurski dom.

 

ŽUPAN

Matija Posavec

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika