vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Ono što zadržiš za sebe, gubiš, ono što daš, ostaje ti zauvijek."
- Axel Munthe
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. lipnja 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 3. siječnja 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 3. siječnja 2021.

3. siječnja 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda PCR metodom testirano je 206 osoba od čega su evidentirana 34 pozitivna slučaja na virus COVID 19 u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavila se 70 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 545. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 32 968 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

Epidemiolozi su na temelju kliničke slike (bez testiranja) dijagnosticirali COVID 19 kod 8 osoba, dok je brzim antigenskim testovima evidentiran 1 pozitivan slučaj.

Prema dnevnim informacijama Županijske bolnice Čakovec, ukupno je hospitalizirano 88 pacijenata pozitivnih na virus COVID 19, od toga je njih 15 hospitalizirano unutar 24 sata, dok su otpuštena 3 pacijenta. U palijativnom Covid centru smješteno je 5 pacijenata, a njih 83 u Županijskoj bolnici Čakovec. Na respiratoru se nalazi 8 covid pozitivnih pacijenata. U protekla 24 sata preminule su dvije osobe, ženska osoba stara 86 godina i muška osoba stara 58 godina. U zdravstvenom sustavu na virus COVID je pozitivno je 4 liječnika i 9 medicinskih sestara. U samoizolaciji se nalaze 2 liječnika i 4 medicinskih sestara.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika