vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Dati dio sebe, dati ga drugom, ljudski je i nježno i nikad nam ne uzima onoliko koliko nam vraća."
- Thomas More
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2022.    
Prva beba rođena u 2021. godini u Međimurskoj županiji Prva beba rođena u 2021. godini u Međimurskoj županiji

3. siječnja 2020. – Danas nešto iza podneva u Županijskoj bolnici Čakovec rođena je prva ovogodišnja beba u Međimurskoj županiji, dječak je rođen u 12:13 sati, a ponosni roditelji su Danijela Ignac i Renato Bogdan. Hrabroj mami Danijeli ovo je treće dijete.

Dječak je težak 3370 grama i dug 50 cm, a porod je prošao u najboljem redu – istaknula je dežurna liječnica Damira Reich, dr. med. spec. ginekologije i opstetricije, koja je zajedno sa svojim timom primalja Zadravec Jelenom i Valpatić Tanjom porodila dječaka.

Beba i mama se dobro osjećaju, a iako se zbog epidemioloških mjera nije moglo posjetiti rodilište, čestitke roditeljima uputio je župan Međimurske županije Matija Posavec prigodnim željama i poklonom. „Čestitam roditeljima na dječaku i želim mu puno zdravlja, radosti i sreće svakog dana u životu. Zahvaljujem i cijelom timu Službe za ginekologiju, porodništvo i neonatologiju, dežurnim liječnicima, sestrama i primaljama koji pokazuju neizmjernu ljudskost prema pacijenticama jer su upravo oni dio velikog trenutka rađanja novog života i stvaranja najljepših obiteljskih priča.“

Čestitke prvoj rođenoj bebi u Međimurju, roditeljima i cijeloj obitelji.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika