vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sumnje kojima se prečesto prepuštamo ubrzo se ostvare."
- Frances Ridley Havergal
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    8. kolovoza 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 6. siječnja 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 6. siječnja 2021.

6. siječnja 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda PCR metodom testirana je 391 osoba od čega su evidentirana 132 pozitivna slučaja na virus COVID 19 u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavile su se 82 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 507. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 33 713 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

Na temelju kliničke slike (bez testiranja) evidentirano je 6 pozitivna slučaja.

Prema dnevnim informacijama Županijske bolnice Čakovec, ukupno je hospitalizirano 85 pacijenta pozitivnih na virus COVID 19, od toga je njih 9 hospitalizirano unutar 24 sata, dok je otpušteno 6 pacijenta. Na respiratoru se nalazi 9 covid pozitivnih pacijenata. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika