vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Pravi sastojak prave veličine jest posvemašnja skromnost."
- Margot Asqiuth
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    3. listopada 2022.    
Do 28. veljače prijavite zaslužne Međimurke i Međimurce za najvišu županijsku nagradu „Zrinski Do 28. veljače prijavite zaslužne Međimurke i Međimurce za najvišu županijsku nagradu „Zrinski

11. veljače 2021. – Odbor za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije raspisao je pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade „Zrinski“ Međimurske županije za 2020. godinu.

Ova najviša županijska nagrada dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije za rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili u duljem vremenskom razdoblju (godišnja nagrada) u djelatnosti gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi te zaštite okoliša i drugih javnih djelatnosti. Prilikom ocjenjivanja vrijednosti ostvarenih rezultata predloženih za Nagradu vrednovat će se kontinuitet u ostvarivanju rezultata, da su postignuti rezultati najbolji na području Međimurske županije, da pravna ili fizička osoba predložena za Nagradu uživa ugled uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzorne tvrtke, ustanove, udruge građana ili druge pravne osobe.

Prijedlog se podnosi u pisanom obliku Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku za Nagradu „Zrinski“. Pozivaju se svi ovlašteni predlagatelji da prijedloge za dodjelu Nagrade „Zrinski“ upute Odboru najkasnije do 28. veljače 2021. godine. Više na linku:  https://medjimurska-zupanija.hr/2021/01/20/pozivni-natjecaj-za-podnosenje-prijedloga-za-dodjelu-nagrade-zrinski-medimurske-zupanije-za-2020-godinu.

Prisjetimo se, za 2019. godinu dobitnici Nagrade „Zrinski“ bili su  Ignac Šardi, Ana Vrbanec, Branimir Magdalenić, Marija Prekupec i Udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja Međimurske županije

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika