vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Nanijeta nepravda ne znači ništa ako je ne pamtiš."
- Konfucije
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. lipnja 2022.    
Balkansko prvenstvo u dvorani za juniorke i juniore: ANI BRONCA U ŠTAFETI, 4. MJESTO NA 800 M! Balkansko prvenstvo u dvorani za juniorke i juniore: ANI BRONCA U ŠTAFETI, 4. MJESTO NA 800 M!

14. veljače 2021. – U svom prvom nastupu u dresu hrvatske atletske reprezentacije koja je protekle subote sudjelovala na Balkanskom prvenstvu za juniorke i juniore u Sofiji, članica AK Međimurje Ana Dobša je osvojila brončanu medalju u štafeti 4 x 400 m u kojoj je odlično trčala 2. izmjenu, te 4. mjesto u utrci na 800 m, u kojoj je nakon velike gužve na startu uspjela izvući solidan rezultat i zauzeti visoku poziciju.

Ana je štafetu 4 x 400 m trčala sa Klarom Koščak i Rahelom Leščak iz AK Sloboda Varaždin, te Nicole Milić iz AK Kvarner Rijeka, a štoperica je u cilju pokazala rezultat od 3 minute 51 sekunde i 69 stotinki, što je u uzbudljivoj završnici bilo za 9 stotinki sekunde bolje od četvrtoplasirane Rumunjske. U utrci na 800 m sudjelovalo je osam trkačica a Ana je četvrto mjesto izborila s 2:15,17, iza prvoplasirane Slovenke Veronike Sadek, njene sunarodnjakinje Petje Klojčnik na drugom mjestu i trećeplasirane Rumunjke Claudie Costiuc. 

Članovi naše reprezentacije osim u štafeti osvojili su još četiri medalje od koji je Varaždinka Klara Koščak osvojila zlato sa novim hrvatskim rekordom za juniorke na 100 prepone te broncu u skoku u dalj, te Nedelišćanec Roko Farkaš član Slobode Varaždin koji je u skoku u dalj bio odličan drugi i osvojio srebrnu medalju.

Ana Dobša je tako na najbolji način opravdala poziv izbornika juniorske reprezentacije Drage Palčića i ostvarila odlične nastupe u Bugarskoj. Ne treba zaboraviti da je do ovih rezultata došla uz pomoć trenera Aleksandra Žbulja, te svoje vrijedne ekipe u AK Međimurje s kojima je u proteklim zimskim mjesecima redovito trenirala na otvorenom, po velikoj hladnoći i u vrlo lošim uvjetima izazvanih korona virusom. No trud se isplatio i Ana spremna čeka nove izazove u sezoni koja je na samom početku.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika