vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Hrabrost je strah koji je izgovorio molitvu."
- Karle Wilson Baker
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2022.    
Međimurske vode postale dio projekta Međimurje – Europska regija sporta za 2022. godinu Međimurske vode postale dio projekta Međimurje – Europska regija sporta za 2022. godinu

27. travnja 2021. – Kao prvoj županiji u Hrvatskoj koja nosi titulu Europske regije sporta za 2022. godinu, Međimurskoj županiji podršku je iskazala i tvrtka Međimurske vode koja je svojim pomnim strateškim planiranjem i ulaganjima podignula ljestvicu u pružanju usluge u javnoj vodoopskrbi.

Sporazum o suradnji potpisan je u sjedištu Međimurskih voda koje kroz program društveno odgovornog poslovanja kontinuirano pomažu razvoju sporta u Međimurskoj županiji.

Međimurska županija diči se kvalitetom pitke vode koja je vitalna potreba i resurs koji koristimo u svakodnevnom životu te je to samo dodana vrijednost u promociji Međimurja kao destinacije zdravog života. „Naša vizija je biti predvodnik u pružanju usluga vodoopskrbe u Hrvatskoj. Uspješni smo u povlačenju europskih sredstva za pripremu i gradnju vodo-komunalne infrastrukture u Hrvatskoj što nas još više povezuje s Međimurskom županijom koja je među najuspješnijim hrvatskim županijama u korištenju EU fondova.“, istaknuo je direktor tvrtke Međimurske vode d.o.o Vladimir Topolnjak, prilikom potpisivanja sporazuma sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem i predsjednikom Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Matom Kljajićem

U narednom razdoblju planirano je održavanje prvog sportsko– rekreativnog  događaja koji je namijenjen svim dobnim skupinama s ciljem uključivanja  što većeg broja stanovnika u rekreativno bavljenje sportom. Uz to, u lipnju će se održati i festival sportske rekreacije osoba s invaliditetom  i osoba starije životne dobi na području županije. Dakako, planirane aktivnosti će se provesti čim to dopuste epidemiološke i vremenske prilike, poručili su župan Posavec i predsjednik Zajednice Kljajić.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika