vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sve svoje odluke donodimo u raspoloženju ili stanju duha koje će se sigurno promijeniti."
- Marcel Proust
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. lipnja 2022.    
Čestitka Zajednica športskih udruga i saveza Međimurske županije Antonii Ružić Čestitka Zajednica športskih udruga i saveza Međimurske županije Antonii Ružić

27. srpnja 2021. – Čestitke na velikom rezultatu Antonie Ružić uputila je i Zajednica športskih udruga i saveza Međimurske županije. U dopisu koji je poslan Teniskom klubu Franjo Punčec i obitelji Ružić, stoji kako je Antonia osvajanjem europske titule u tenisu u kategoriji do 18 godina učinila svoju Orehovicu, svoje Međimurje i svoju Hrvatsku izuzetno ponosnima. „Antonia nastavlja odličan niz kojeg mladi međimurski sportaši postižu na velikim natjecanjima. Iako smo najmanja hrvatska županija i nemamo puno stanovnika to se po rezultatima sportaša, a posebice onih mladih ne bi moglo zaključiti. Tenis je specifičan sport u kojem titule ne dolaze preko noći već su rezultat dugogodišnjeg marljivog, strpljivog i često napornog treniranja. Naša Tonka je hrabro zakoračila u svijet bijelog sporta i svojim predanim radom već nas je navikla na velike uspjehe, ali ovim posljednjim, zapisala se u anale međimurskog i hrvatskog sporta.

Prije Antonie na tron Europe u ovoj kategoriji nije se uspio popeti ni jedan naš tenisač ili tenisačica pa će njezin trijumf rezonirati još dugo. Zasluge za ovaj plasman pripadaju i trenerima koji su s Antoniom dijelili puno odricanja i puno napora. Zasluženu potporu daje i čakovečki teniski klub, a lavovsku podršku pruža cijela obitelji Ružić, posebice majka Anita i otac Alen. Oni su najveća moralna, financijska, ali i logistička podrška svojoj kćeri. Samo oni znaju koliko odricanja i koliko posvećenosti je uloženo u Antoniin igrački put na stazi koja je sve samo ne laka, ravna i bez rupa i izbočenja. Ovaj prestižan plasman velika je zahvala roditeljima i obitelji na svemu učinjenom.  U međimurskoj sportskoj obitelji uvjereni smo kako je ovo samo jedan u nizu velikih rezultata koje će Antonia postići i da će nas još dugo uveseljavati svojim igrama i nastupima“ piše u čestitci koju potpisuje predsjednik Mato Kljajić i članovi Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije.

foto: hts.hr
OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika