vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Želiš li pronaći zlato, moraš potražiti gdje ga ima."
- William Juneau
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    3. listopada 2022.    
Svjetsko vatrogasno sportsko prvenstvo za vatrogasnu mladež - Svjetsko vatrogasno sportsko prvenstvo za vatrogasnu mladež - "Čakovec 2021"

9. kolovoza 2021. –  Odlukom Međunarodne sportske federacije vatrogasaca, Republici Hrvatskoj dodijeljena je  organizacija 10. Svjetskog vatrogasnog sportskog prvenstva za dječake i 6. Svjetskog vatrogasnog sportskog prvenstva za djevojčice. Čast organizacije i izvedbe ovog zahtjevnog projekta pripala je Vatrogasnoj sportskoj udruzi Žiškovec, organizaciji koja već godinama uspješno razvija i promiče vatrogasni sport u našoj zemlji i inozemstvu.

Natjecanje će se, u suorganizaciji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, Međimurskom županijom, Gradom Čakovcem i Vatrogasnom sportskom udrugom Merhatovec, održati od 9. do 15. kolovoza 2021. godine u Čakovcu, uz sudjelovanje više od 200 natjecatelja iz 10-tak zemalja (od Rusije do Indije) koji će prikazati svoju spretnost, uvježbanost, izdržljivost i brzinu u nekoliko disciplina koje su dio svakodnevne rutine vatrogasaca.

 

 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika