vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Svatko ima jednake mogućnosti da bude onoliko velik koliko to želi."
- Jeremy Collier
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. lipnja 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 10. kolovoza 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 10. kolovoza 2021.

10. kolovoza 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 82 uzoraka, od čega su evidentirana 4 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 4,8 % pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 2 osobe. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 11. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 64 585 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec  nema hospitaliziranih pacijenata na SARS-CoV-2 virus, u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

I dalje se pozivaju svi oni koji se žele cijepiti da to mogu učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u prostorima Županijske bolnice Čakovec.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika