vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Pravi sastojak prave veličine jest posvemašnja skromnost."
- Margot Asqiuth
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 16. kolovoza 2021 Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 16. kolovoza 2021

16. kolovoza 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema pozitivnih nalaza PCR testiranjem na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji. U subotu je brzim antigenskim testovima testirana 371 osoba te su svi nalazi bili negativni, a tijekom nedjelje je testirano 384 osoba te su evidentirana 2 pozitivna nalaza, što je 0,52% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 3 osobe. Ukupan broj aktivnih slučajeva u Međimurskoj županiji na današnji dan je 28. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 64 917 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata na SARS-CoV-2 virus, u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika