vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek je neznatno biće kad radi sam i za sebe, no kad oglašava zakone ljubavi i pravde, nalik je Bogu."
- Ralph Waldo Emerson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. prosinca 2021.    
Pogledajte videozapis o prvom Kampu mladi čuvari prirode Pogledajte videozapis o prvom Kampu mladi čuvari prirode

19. kolovoza 2021. – Javna ustanova Međimurska priroda predstavila je videozapis o prvom Kampu mladi čuvari prirode. Održan je 31. srpnja 2021. godine na datum obilježavanja Svjetskog dana rendžera u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja – Stanica Čakovec na Matulovom gruntu u Frkanovcu.

- Atmosfera na kampu bila je odlična, što potvrđuju i komentari djece koja su dan proveden na Matulovom gruntu opisala kao jedan od najboljih u životu. Sudjelovalo je trideset polaznika koji su dolazak na kamp zavrijedili volontiranjem ili drugim aktivnostima kojima brinu o svom zavičaju i čuvaju prirodu našeg kraja. Nama je to potvrda da je kamp ispunio svoj cilj te nam daje inspiraciju i vjetar u leđa da i sljedeće godine organiziramo drugo izdanje kampa, ističe glavni čuvar prirode Velimir Bašek.

Kolaž dječje radosti, poučnih radionica i druženja u Frkanovcu pogledajte na videozapisu objavljenom na YouTubeu i kanalu Međimurska priroda:

 

https://www.youtube.com/watch?v=rtXp2Bdt12g

Besplatno zapratite kanal Međimurske prirode na platformi YouTube gdje možete pronaći i druge videozapise na temu prirode i zaštite prirode kao što su primjerice filmovi naziva Iz oporavilišta u prirodu Međimurja, Usamljeni starac, Lovrecove platane, Rode Međimurske županije, zatim dokumentarni film o haldama i druge teme o aktivnostima Javne ustanove. Također kroz nekoliko snimljenih podcastova i serijal „Šalica razgovora‟ možete upoznati djelatnike Međimurske prirode i dio aktivnosti koje svakodnevno provode.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika