vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Osobito je važna strpljivost. Bez nje za samo jedan sat možemo uništiti ono što ćemo zatim tjednima popravljati."
- Charlie W. Shedd
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    3. listopada 2022.    
GK MARIJAN ZADRAVEC MACAN - upisi u novu sezonu GK MARIJAN ZADRAVEC MACAN - upisi u novu sezonu

31. kolovoza 2021. - Sve je spremno za početak još jedne sportske sezone u Gimnastičkom klubu Marijan Zadraveca Macan. Kako poručuju iz najuspješnijeg hrvatskog gimnastičkog kluba krenuli su s upisima u novu sezonu koja će započeti 6. rujna. Klub koji je poznat po vrhunskim uvjetima, visokoobrazovanom stručnom kadru i višedesetljetnoj tradiciji svoje programe provodit će na tri lokacije; u Macanovom domu i dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu te u Sportsko gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

S DJECOM RADE LICENCIRANI I KVALIFICIRANI TRENERI S DUGOGODIŠNJIM ISKUSTVOM

I ove godine s brojnim veselim mališanima bit će provjerena, kvalificirana i izrazito vedra trenerska ekipa. Tanja Mesarić Novak jedan je od 12 licenciranih trenera u GK Marijan Zadravec Macan i više je nego spremna upoznati nove generacije s čarima bazičnog sporta. "Gimnastika je odličan sport jer potiče motoriku cijelog tijela. Dokazano ima pozitivan utjecaj na tjelesni, psihički, socijalni i emotivni razvoj djeteta i ona koja se bave gimnastikom u ranoj dobi imaju razvojni pomak u odnosu na vršnjake. Uz to, gimnastika je odličan prvi korak prema kasnijem bavljenju bilo kojim drugim sportom" poručuje Mesarić Novak i dodaje kako se sve radi po verificiranim i provjerenim programima koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. U programu Univerzalna sportska igraonica i škola, koja ima pet nivoa, uz gimnastiku se rade i elementi druga dva bazična sporta, plivanja i atletike, ali i brojnih drugih sportova. "Kroz igru i zabavu stječu se nova motorička znanja i vještine koja će ostati za čitav život" naglasila je. Za dobro atmosferu na treninzima zadužen je trener Luka Prprović. Izrazito omiljeni među djecom i uvijek nasmijani ovaj svestrani sportaš i diplomirani kineziolog kaže kako mu je rad s najmlađima najveće zadovoljstvo. "Njihovi osmijesi i veselje su odličan pokazatelj da dobro treniramo, a najbolja ocjena moga rada je na kraju treninga kada vele da jedva čekaju sljedeći dolazak" poručio je trener Luka. Grupe koje vode treneri Tanja, Luka, Damir i Antonio trenirat će u Dvoranama Učiteljskog fakulteta u Čakovcu i SGC Aton u Nedelišću. Trenerica Marija Jurak Bošnjak koja radi u klubu već 13 godina kaže kako su svi s nestrpljenjem dočekali povoljnu epidemiološku situaciju i početak treniranja. "Iskreno se radujemo početku te za polaznike pripremamo posebna iznenađenja. Ja ću voditi grupe u Macanovom domu, a pomagat će mi, djeci vrlo dobro poznati, treneri Roko, Matija i Domagoj. Svi zajedno imamo nekoliko desetljeća iskustva rada s najmlađima i bit će u pravim rukama" poručila je.

50 POSTO POPUSTA ZA MJESEC RUJAN

U klubu u kojem su iskovane olimpijska, svjetska i europska odličja smatraju da su najbolje mjesto za razvoj potencijala budućih mladih sportaša. Bez obzira hoće li se kasnije baviti sportom ili ne, kroz sudjelovanje u programima Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan steći će pozitivne životne vrijednosti i radne navike. A kako bi dodatno pomogli roditeljima na početku nove vrtićke i školske godine za sve polaznike programa u rujnu se odobrava popust od 50 posto. Upisi se vrše preko aplikacije koja je dostupna na sljedećem linku: https://itsport.hr/app/gkmzm/register

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 095/7020877 te mailom na gkmacan@gmail.com

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika