vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Život prihvaćamo bezuvjetno. Većina ljudi traži sreću pod određenim uvjetima. Ali sreću možemo osjetiti jedino kad ne postavljamo uvjete."
- Arthur Rubinstein
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 1. rujna 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 1. rujna 2021.

1. rujan 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 82 uzorka, od čega je evidentirano 6 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 7,3 % pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavljene su 3 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 48. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 65 990 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 4 pacijenta pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenata, a otpuštena su 3 pacijenta. Nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika