vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Tko nikada nije bio u nevolji, taj ne poznaje vlastite snage."
- Ben Jonson, engleski pjesnik
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    3. listopada 2022.    
MENEA poziva građane na tribinu o Javnom pozivu za energetsku obnovu obiteljskih kuća MENEA poziva građane na tribinu o Javnom pozivu za energetsku obnovu obiteljskih kuća

21. rujna 2021. – Međimurska energetska agencija d.o.o. organizira javnu tribinu o Javnom pozivu za energetsku obnovu obiteljskih kuća u utorak28. rujna 2021. godine s početkom u 18:00 sati.

Na javnoj tribini će djelatnici Međimurske energetske agencije d.o.o. predstaviti uvjete javnog poziva, prihvatljive prijavitelje, obveznu dokumentaciju i ostalo propisano Javnim pozivom za energetsku obnovu obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljenog 15. rujna 2021. godine.

Javna tribina će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40000 Čakovec.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koje mogu sudjelovati na javnoj tribini. Stoga molimo građane da OBAVEZNO potvrde svoje sudjelovanje  na javnoj tribini, pozivom na broj 040/395-559 ili slanjem maila na adresu nina.jurinic@menea.hr. Osobe koje se nisu prijavile, neće moći prisustvovati javnoj tribini.

Program javne tribine

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika