vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Želite li zadržati neokaljanu čast, ne smijete se srozati na prljave postupke. Učinite li to jednom, sljedeći put srozat ćete se mnogo lakše."
- Katherine Hepburn
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. lipnja 2022.    
Marina Orsag po prvi puta stiže u Bedem Marina Orsag po prvi puta stiže u Bedem

 4. listopada 2021. –  Stand up komedija u Hrvatskoj sve je traženiji oblik zabave i ugodno provedene večeri. Atmosfera koja se stvara inteligentnim humorom počela je biti zarazna, potrebna, a neki bi rekli i ljekovita.

REDOVNI SMIJEH U ČAKOVCU

Marina Orsag po prvi puta stiže u Bedem

Ekipa Studija Smijeha i gosti nasmijavati će vas svaki mjesec

Studio Smijeha kao najjači i najpoznatiji brend stand up komedije u puno gradova kroz godine dogovarao je redovne nastupe na mjesečnoj bazi, a sada je na red došao i Čakovec. U prekrasnom Caffe bar "Bedem" svaki mjesec očekuju vas odlični showovi komičara i komičarki Studija Smijeha, te njihovih gostiju iz regije i svijeta. Show s kojim započinje suradnje je odličan duhovito edukativni stand up show o obiteljskim odnosima i prihvaćanju raznolikosti. Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu. Ulaznice su 50kn u pretprodaji, 70kn na dan showa, a rezervacije odnosno kupnja ulaznica vrši se na šanku Caffe bara "Bedem". Veselimo se ovom projektu i vidimo se u Bedemu!

 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika