vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Bogati smo samo posredstvom onoga što dajemo; a siromašni samo posredstvom onoga što odbijamo i čuvamo."
- Anne Swetchine
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2022.    
PLIVAČKI MITING ZA NAJMLAĐE „SVETI PATRIK“ PLIVAČKI MITING ZA NAJMLAĐE „SVETI PATRIK“

4. listopada 2021. – U subotu i nedjelju, 02. i 03.10.2021., najmlađi natjecatelji Čakovečkog plivačkog kluba  nastupili su na plivačkom mitingu „Sv. Patrik“. Na mitingu, u organizaciji PK Novi Zagreb, nastupilo je 700-tinjak plivača i plivačice iz 30-tak plivačkih klubova iz Republike Hrvatske. U subotu su na rasporedu bili natjecatelji 2009. i 2010. godišta, dok su u nedjelju nastupili natjecatelji rođeni 2011. i 2012. godine i mlađe.       

Na mitingu u subotu su se plivale discipline 50m leptir, 50m leđno, 50m prsno, 50m slobodno i štafeta 4x50m mješovito, a u nedjelju 25m leptir, 25m leđno, 25m prsno, 25m slobodno i štafeta 8x25m slobodno. Čakovečki plivački klub je predstavljalo ukupno 23 natjecatelja, 11 u subotnjem i 12 u nedjeljnom programu.

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba koji su nastupili u subotu su: Emil Goričanec, Mihael Tonković, Andro Rapaić, Bruno Novak, David Kolarić, Martin Golub, Oleg Jeđut, Lana Pintarić, Maja Cmrečnjak, Tena Horvat i Tessa Zuber Polak, koje je vodio trener Antonio Šantek , dok su u nedjelju klub predstavljali: Janušić Domagoj, Karlovčec Bruna, Kokić Roko, Levačić Ida, Martinec Mihael, Mrazović Timon, Nekić Šimun, Pigac Eduardo, Tonković Tomo, Urem Šime, Vinko Zoa i Vučenik Martin pod vodstvom Luke Dodleka.

Iako su ovog puta izostale medalje, plivači Čakovečkog plivačkog kluba su, u konkurenciji  od 700 plivača i plivačica, postigli odlične rezultate isplivavši osobne rekorde.

U subotu su se najbolje snašli:

Tessa Zuber Polak sa osvojenim 4.mjestom u disciplini 50m leđno i 8. mjestom u disciplini 50m slobodno

Maja Cmrečnjak sa osvojenim 7. mjestom u disciplini 50m prsno i 6. mjestom u disciplini 50m slobodno

Martin Golub sa osvojenim 9. mjestom u disciplini 50m leđno

I štafeta 4x50m mješovito u sastavu Lana Pintarić, Maja Cmrečnjak, Emil Goričanec i Martin Golub osvojivši 8. mjesto

Dok je u nedjelju najbolji rezultat  ostvario Timon Mrazović koji je u ukupnom poretku zauzeo 17. mjesto ok ukupno 100 plivača.

 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika