vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Tko prizna da je kukavica, taj je hrabar."
- Fernandel
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. lipnja 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za subotu, 09. listopada 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za subotu, 09. listopada 2021.

9. listopada 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 149 uzorka, od čega je evidentirano 28 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 18,7% pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljena su 2 pozitivna slučaja kod osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 27 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 226. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 70 459 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 26 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su 2 osobe, otpuštena su 4 pacijenta, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika