vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Strah blijedi kad se suočimo s činjenicama."
- Frank Tyger
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    3. listopada 2022.    
Sportski advent u Čakovcu Sportski advent u Čakovcu

03. prosinca 2021. – Draga djeco, poštovani roditelji, djedovi i bake,
prve subote u prosincu provedite sportsko-rekreativno prijepodne sa svojim najmilijima u Perivoju Zrinski na Adventskoj biciklijadi u sklopu Sportskog Adventa u Čakovcu.
Biciklijada je namijenjena našim najmlađim sugrađanima i njihovim obiteljima. Zajednica sportskih udruga Čakovca u suradnji s Udrugom za šport djece i mladeži i studentima Međimurskog veleučilišta pripremili su za vas kružnu biciklistička vožnju u nekoliko uzrasnih kategorija (3-4 godine, 5-7 godina i starija grupa). Na biciklijadi mogu sudjelovati djeca koja voze bicikle s pomoćnim kotačima, bicikle na guranje, bicikle bez pedala, manja djeca koju guraju roditelji u trokolicama ili oni spretniji koji su već naučili samostalno voziti bicikl. Sve što trebate učiniti je toplo se odjenuti, ponijeti zaštitnu opremu (obavezne kacige za glavu) i ove subote 4. prosinca se u 10 sati pojaviti na ulasku u Perivoj Zrinski iz smjera Trga Republike. Nakon odvoženog kruga po Perivoju mališani dobivaju bon za čaj, a njihovi roditelji i staratelji za kuhano vino.

U nastavku možete pogledati kako je izgledala biciklijada koju je u proljeće 2019. organizirala Udruga za šport djece i mladeži u sklopu serijala Športko.
https://www.youtube.com/watch?v=s9z6bxWQ6jc

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika