vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Trud uložen radi tuđe sreće uzdiže nad iznad nas samih."
- Lydia M. Child
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    28. lipnja 2022.    
Nastavak zajamčenih stabilnih prava i pogodnosti u Vajdi Nastavak zajamčenih stabilnih prava i pogodnosti u Vajdi

31. ožujka 2022. – Mesna industrija Vajda iz Čakovca i predstavnici Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) potpisali su novi kolektivni ugovor kojim se zaposlenicima najveće međimurske mesne industrije i dalje jamče brojne pogodnosti iznad zakonom propisanih. Među njima su pravo na stimulativni dio plaće, dodatni dani godišnjeg odmora s obzirom na staž, uvjete rada i socijalne prilike, topli obrok, jubilarne nagrade te ostale pogodnosti.

 

„Potpisivanjem novog kolektivnog ugovora ostvarujemo kontinuitet prava i pogodnosti za naše zaposlenike. Time im jasno poručujemo da su nam važni i da je Vajda tvrtka kojoj su zaposlenici na prvom mjestu. U ovim neizvjesnim vremenima radnicima želimo pružiti ne samo sigurnost, već im nastaviti stvarati okruženje u kojem je njihov posao zaista cijenjen i vrednovan kroz materijalna prava, ali i sve ostale pogodnosti usmjerene zadovoljstvu svakog od njih“, rekao je Alen Kajmović, predsjednik Uprave Vajde.

„Potpisivanje  novog kolektivnog ugovora pokazuje nastavak Vajdine predanosti osiguravanju kvalitetnog radnog ozračja. Jako nam je drago što u Hrvatskoj postoje ovakve kompanije koje radnike stavljaju na prvo mjesto u svojim poslovnim prioritetima“, izjavio je Bruno Glavak, povjerenik Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) – Sindikalne podružnice Vajda.

Kolektivni ugovor potpisan je na dvije godine, a odnosi se na sve radnike bez obzira na to jesu li članovi sindikata. Zadržavajući materijalna i socijalna prava zaposlenika Vajda se još jednom potvrđuje kao odgovoran poslodavac koji najveću pažnju posvećuje radnicima i prepoznaje ih kao važne dionike u razvoju tvrtke.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika