vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Prijatelja možeš imati jedino ako si prijatelj."
- Ralph Waldo Emerson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    8. kolovoza 2022.    
Održana radionica Zavoda za javno zdravstvo Održana radionica Zavoda za javno zdravstvo

12. travnja 2022. –U ponedjeljak, 11. travnja 2022. godine, s početkom u 10 sati, u predavaonici Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije održana je radionica na temu “Vrste i izvori šećera te utjecaj pravilnog izbora i kombinacije namirnica na povoljnu razinu šećera u krvi”.

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije suradna je organizacija Udruge slijepih Međimurske županije na trogodišnjem programu „Osjetimo život“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Zavod ustupa svoje djelatnike (liječnike, medicinske sestre), koji provode edukativna i preventivna predavanja i savjetovanja s temama: promicanje zdravog stila života (prvenstveno pravilne prehrane i redovite tjelesne aktivnosti), zaštita i promicanje mentalnog zdravlja te spolna i reproduktivna prava osoba s invaliditetom.

Također, u suradnji sa Zavodom, članovi Udruge utorkom sudjeluju na nordijskom hodanju.

Ove provedbene godine Zavod je održao i radionicu „Utjecaj pandemije COVID-19 na mentalno zdravlje ranjivih skupina“ te antropometrijska mjerenja i savjetovanja o pravilnoj prehrani i čimbenicima rizika za bolesti srca i krvnih žila, a slijedi još zanimljivih i korisnih tema.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika