vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sretan je čovjek koji je u stanju izdržati i najveću sreću i najveću nesreću. Onaj koji je takve promjene izdržao staloženo, nesreći je oduzeo svaku moć."
- Seneka
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    8. kolovoza 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 20. travnja 2022. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 20. travnja 2022.

20. travnja 2022. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 77 uzoraka, od čega je evidentirano 12 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 15,5% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 5 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2.

U protekla 24 sata oporavilo se 27 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 85. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 122 592 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 8 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su 2 osobe, nema otpuštenih ni preminulih osoba.

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika