vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Navika je najbolji mogući sluga i najgori mogući gospodar."
- J. Jelinek
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    8. kolovoza 2022.    
Josip Slukić, Nikola Topličanec i Aida Trstenjak Prvaci Hrvatske u karateu Josip Slukić, Nikola Topličanec i Aida Trstenjak Prvaci Hrvatske u karateu

25. travnja 2022. - Novo natjecanje, novi uspjeh za karatiste Globuse – najkraći je sažetak minulog vikenda u kojem je u Samoboru bilo održano Prvenstvo Hrvatske za juniore i mlađe seniore. Klub iz Čakovca i Male Subotice bio je među čak 70 hrvatskih karate klubova koji su na smotru najboljih u državi poslali 380 natjecatelja. Iako u gradu poznatom po najboljim kremišnitama nije bilo punog sastava Globusa i tako brojčano okrnjeni napravili su odličan uspjeh. Naši karatisti osvojili su tri zlata, dva srebra i broncu. Zlatni su bili juniori Josip Slukić i Nikola Topličanec u kategoriji do 68 odnosno 55 kilograma te kadetkinja Aida Trstenjak u konkurenciji djevojaka do 47 kilograma.

Srebra su dodali mlađi senior Kristian Topličanec i kadet Sven STrahija, a broncu je uzeo junior Lovro Farkaš.. Time je Globus bio najuspješniji klub u juniorskom uzrastu i treći u ukupnom poretku klubova. „S obzirom da smo nastupili samo sa 8 natjecatelja, i od toga dvije mlađe kadetkinje, a dio ekipe je nažalost ostao doma zbog ozljeda i bolesti, sa rezultatom smo više nego zadovoljni“ izjavio je trener Dejan Slukić dodavši kako nema previše vremena za uživanje u lovorikama. „Nema odmora jer već kroz koji dan putujemo na Cipar gdje nastupamo na Svjetskoj karate ligi u Limassolu“ poručio je. S obzirom na formu kakvu pokazuju njegovi puleni, i u otočnoj državi u istočnom Mediteranu mogao bi se nastaviti niz dobrih rezultata.

Zlatnu medalju i titulu Prvaka Hrvatske osvojili su:

Josip Slukić - juniori -68kg

Nikola Topličanec - juniori -55kg

Aida Trstenjak - kadetkinje -47kg


Srebro i titulu VicePrvaka Hrvatske osvojili su:

Kristian Topličanec - ml.seniori -60kg

Sven Strahija - kadeti -70kg


Broncu je osvojio:

Lovro Farkaš - juniori -61kg


Nastupile su još Laura Strahija (7. mjesto) i Ema Marčec.


Natjecatelje su vodili treneri Dejan Slukić, Mladen Vizinger i Filip Novak, a u sudačkoj postavi bili su Tomislav Magdalenić i Berislav Maksimović.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika