vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Tko nikada ne griješi nikada ništa ne postigne."
- Engleska poslovica
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    28. lipnja 2022.    
Večeras humanitarni koncert za Međimursku zakladu solidarnosti „Katruža“ – pjevaju Ivica Pepelko, Gabrijela Hrženjak, Etno duo Goga i Željko Večeras humanitarni koncert za Međimursku zakladu solidarnosti „Katruža“ – pjevaju Ivica Pepelko, Gabrijela Hrženjak, Etno duo Goga i Željko

28. travnja 2022. –  Nakon Kerekesh Teatra koji je jučer nasmijao publiku u Centru za kulturu Čakovec, večeras će se u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije održati humanitarni koncert za Međimursku zakladu solidarnosti „Katruža“.

U atriju Starog grada Zrinskih s početkom u 20:00 sati nastupit će jedan od najpoznatijih autora kajkavskih popevki Ivica Pepelko i gosti među kojima su Gabrijela Hrženjak i Etno duo Goga i Željko.

Ulaz na koncert je besplatan, a volonteri Međimurski zaklade solidarnosti „Katruža“ prikupljat će donacije koje će biti usmjerene za potrebe liječenja, rehabilitaciju, operacije, transplantacije organa, nabave pomagala za invalidne osobe te nabavu lijekova bolesnima u slučaju kada zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika