vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sretan je čovjek koji je u stanju izdržati i najveću sreću i najveću nesreću. Onaj koji je takve promjene izdržao staloženo, nesreći je oduzeo svaku moć."
- Seneka
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2022.    
ČAK BAJK BICIKLIJADA U NEDJELJU 22. SVIBNJA ČAK BAJK BICIKLIJADA U NEDJELJU 22. SVIBNJA

20. svibnja 2022. – U sklopu projekta Međimurje Europska regija sporta 2022., a povodom Dana Grada Čakovca,  županijska i gradska sportska zajednica uz podršku Grada Čakovca organiziraju prvu čakovečku biciklijadu pod nazivom „ČAK BAJK“. Biciklijada će biti održana na cijelom području Grada Čakovca u nedjelju 22. svibnja od 9 do 18 sati.

Osim na Trgu Republike u Čakovcu, sudionici biciklijade moći će posjetiti svih 13 mjesnih odbora u sastavu grada gdje će se na prigodnom punktu moći osvježiti i dobiti pečat u knjižicu. Sudionici biciklijadu mogu započeti u bilo kojem od 14 punktova, a sami će odrediti dionice koje žele voziti.

Startninu koja za odrasle iznosi 20, a za djecu 10 kuna moći će uplatiti na punktovima u Čakovcu, Novom Selu Rok i Šandorovcu. Svi koji uplate startninu dobit će na poklon vrećicu/torbu s oznakom biciklijade, bočicu za vodu Europske regije sporta i zdravu namirnicu – jabuku. Nadalje svi sudionici biciklijade mogu do kraja sedmog mjeseca s potvrđenom karticom ostvariti popust od 15% na kompletnu biciklističku opremu koja nije već snižena u svim HUNI BIKE poslovnicama.

Cilj biciklijade je povećati svijest o zdravim životnim navikama, važnosti održivog prijevoza i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.  Pozivaju se svi Čakovčani, ali i žitelji drugih dijelova Međimurja da se uključe u Čak Bajk i da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa.  

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika