vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Ljubav je dovoljno strpljiva da izdrži mane koje ne možemo izliječiti."
- J. Jelinek
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    28. lipnja 2022.    
ČAK PETERO GLOBUSOVACA NA EUROPSKOM PRVENSTVU ČAK PETERO GLOBUSOVACA NA EUROPSKOM PRVENSTVU

13. lipnja 2022. – Stigla je nova potvrda kvalitete rada u Karate klubu Globus. Naime, čak pet članova kluba iz Čakovca/Male Subotice nastupat će na predstojećem Europskom Prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje će od 17. do 19. lipnja biti održano u Pragu.

Čast da brane boje Hrvatske imat će: Aida Trstenjak, Sven Strahija, Josip Slukić, Nikola i Kristian Topličanec. Svoje mjesto u reprezentaciji naši Međimurci osigurali su odličnim rezultatima na Prvenstvu Hrvatske i na izbornom turniru za EP. Aida, Nikola i Josip su ovogodišnji prvaci Hrvatske, Sven i Kristian viceprvaci, a svoje nastupe su potvrdili i prvim mjestima na izbornom turniru u Zagrebu. „Iza svih njih je odlična godina s vrhunskim rezultatima te je plasman u izabranu nacionalnu vrstu logičan slijed.

Riječ je o još jednom dokazu kako se marljivim radom može puno toga postići. Stvarno su naporno radili i zaslužili su biti među elitom, ali pohvale trebaju ići i svima koji nas podržavaju – od roditelja, pokrovitelja, sponzora do sportskih zajednica, Grada Čakovca i Međimurske županije“ izjavio je trener Dejan Slukić dodavši kako je poziv u repku priznanje i trenerima. „Stvorila se jedna jako pozitivna klima unutar kluba i sada možemo biti još bolji i postizati još veće rezultate“ rekao je i nastavio kako je riječ i o velikom priznanju za cijelo Međimurje jer najmanja županija ima velike sportske rezultate. Petorka je prošli tjedan odradila završne pripreme reprezentacije u Sv.Martinu i Daruvarskim toplicama.

Put Češke i Europskog prvenstva krenut će u srijedu, a najavljeno je kako će biti riječ o možda i najjačem takvom natjecanju jer će na njemu nastupiti  čak 1.064 natjecatelja iz 48 europskih država.

 

Aida Trstenjak - kadetkinje -47kg

Sven Strahija - kadeti -70kg

Nikola Topličanec - juniori -55kg

Josip Slukić - juniori -68kg

Kristian Topličanec - ml.seniori -60kg

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika